Isfjord Vodka 70 cl

(1 kundeanmeldelse)

kr.299,00

ISFJORD VODKA er den første grønlandske vodka – og hvilken en af slagsen. Den vigtigste ingrediens er vand fra den rene og uberørte grønlandske indlandsis.

Det hele startede med en drøm om at udnytte den grønlandske indlandsis til at skabe noget specielt – med grønlandsk sjæl. Resultatet blev den første grønlandske vodka – ISFJORD ARCTIC PREMIUM VODKA.

Isfjord destilleriet opdagede at vand fra den grønlandske indlandsis gav vodkaen en helt særlig smag – og i 2007 blev den første flaske grønlandsk vodka produceret.

Fundamentet for ISFJORD VODKA er blond hvede der destilleres 5 gange. Herefter tilsættes ekstrem rent og blød vand fra isbjerge der selv er brækket af indlandsisen. Det foregår i området omkring Ilulissat langt langt nord for polarcirklen. Vandet “høstes” af lokale fangere, direkte fra det iskolde grønlandske hav. Isklumperne smeltes forsigtigt, og bliver til det reneste naturlige vand i hele verden – og dette vand giver ISFJORD sin unikke bløde smag. Vandet har været frosset ned i mere end 180.000 år – afskærmet fra verden og alle urenheder og spor af forurening.

Vandet er så rent, at selvom Isfjord Vodka holder 44% alkohol, er det stadig en meget blød og yderst let drikkelig vodka. Flasken er meget smuk og ren i designet. Den oser af kvalitet og er med til at fuldende ISFJORD VODKA som en super-premium vodka.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): isfjordvodka Kategori: Tags: , ,

1 anmeldelse af Isfjord Vodka 70 cl

  1. Allan Fyrstlev

    Ok

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...