Fat Baron Shiraz 2022

kr.129,00

Fat Baron er “rødvinens svar på Las Vegas” ! En skøn og terrængående rødvin, tætpakket og med masser af “Bang for The Buck”, krydrede noter, sødmefuld frugt – og bløde, bamsede fadnoter fra amerikansk- og fransk egetræ. En indiskret charmetrold, som appellerer til elskere af oversøiske vine med fokus på brede dæk, hestekræfter, snarere end diskret finesse.
Altså denne “advarsel”:

En blød power-vin på 14,5 %, som gerne klarer barbecue- og grillkombinationer med eller uden lotion- og tilmed er farlig let at drikke alene og helt uden mad.

Denne gnidningsløse muskelvin er ikke til mange års lagring i kælderen, men begejstrer helt sikkert ved middagsbordet med sin frejdige charme og brede smil!
Den anmelderroste vinmager, Jaime Quendera, har med inspiration fra blandt andet Australien skabt den tætbyggede sværvægter, Fat Baron Shiraz med afsæt i det sandede, tørre og solrige vinområde “Península de Setúbal”, beliggende på halvøen af samme navn syd for Lissabon.

Her hos Casa Ermelinda Freitas er man eksperter i Shiraz-druen og er tilmed kåret for deres “Best Wine of the World” for deres Shiraz-vine

Varenummer (SKU): Fat Baron 2022 Kategori: Tags: , ,
Vægt 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fat Baron Shiraz 2022”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...